keskiviikko 7. elokuuta 2013

Syööömäään! (6.8.)


Koska tunnen olevani edelleen laiskalla tuulella kirjoittamaan mitään tekelettäni loppuun asti, saatan tietoisuuteenne seuraavat faktat amerikkalaisesta ruokakulttuurista á la valokuvat.



Jokainen itseään kunnioittava amerikkalainen aloittaa päivänsä maapähkinävoi-mansikkahilloleivällä. Tai kahdella. Jotkut useammallakin. Ei uskoisi, mutta jollain mystisellä tasolla toimii.



Jos kokee olevansa liian vanha em. leivänpäälliseen, voi helpotusta ikäkriisiin tuoda naurava lehmä. Kuva omistettu nimeltä mainitsemattomille Jennalle & Matleenalle, joiden kanssa nauravaa lehmää on syöty hieman erilaisissa olosuhteissa.



Sitten onkin jo aika syödä lounasta! Vaihtoehdot olivat kyseisessä ruokamarketissa normaali, suuri ja lakana. Suuri oli tarjouksessa. Halkaisijaksi tuli vaatimattomat 50cm, vaikka perheen mittanauha väittikin 1,6 jalkaa. Onneksi jalat eivät liittyneet itse ruokailutapahtumaan. Tässä vaiheessa pieni suomalainen pohtii vain, kuinka iso se suurin pizza oikein mahtaa olla. Mainittakoon vielä, että vieressä kököttävä pieni Pepsi Max on kooltaan vaatimattomat 2l.



Ruoan saa kätevästi alas limsalla. Onneksi olen nopeiden päätösten ihminen, enkä jää seisomaan sormi suussa laajankaan tarjonnan edessä.



Sitten voidaankin jo syödä välipalaa. Jäädytetty jogurtti on edelleen in, joten sitä saa joka puolelta. Kyseinen kupponen on ostettu jäädytetystä sammakosta, joka on kuin itsepalvelu Spice Ice. Mainittakoon, että pelkästään eri jäätelömakuja oli reilut 10 - päällisistä puhumattakaan.



Jos ei ole jäätelön ystävä, voi aina luottaa amerikkalaiseen karamellitarjontaan. Oma suosikkini on löytynyt salt water tuffyn puolelta, suomalaisittain suolavesitoffeesta. Mainittakoon, että suolaa siinä ei kuitenkaan käytetä. Laajan makutestin tuloksena voin julistaa kaikelle kansalle, että vesimeloni, kiivi sekä popkorni olivat parhaat maut. Lakritsa oli ok. Karkin ilme on omistettu rakkaalle siskolleni Annalle (nimeä ei muutettu).



Kyseinen maa on myös huomattavan hullaantunut m&m's karamelleihin. Syytä en tiedä.



Jos makea ei ole sinun juttusi, voit aina kääntää kärrysi kokan kohti sipsihyllyä. Valinnanvara on suppeahko lähikaupassani, mutta saatat löytää sieltä jotakin. Mainittakoon, että popkornit ovat käytävän toisella puolella. Mainittakoon myös, että täällä myydään sekä popkornia että huijauspopkornia, johon on laitettu sokeria. Älä koskaan anna kyseisen kattilapopcornin hämätä sinua!



Näin päästiin sokerinhuuruisesti iltaan, jossa pizzasi edelleen sinua odottaa. Ja toinen pizzanpuolikas odottaa sinua varmasti vielä huomennakin.



Jos olit loppasuu ja joit jo kaiken limsasi, voit hankkia sitä aina lisää hintaan 0,59$ / neljännesgallona. Mainittakoon, että hintaa tulee litralle noin 0,45€. Eikä kyse ole mistään Euroshopperista. Mainittakoon myös, että Push nappia painamalla kyseistä limonadia ei välttämättä ilmesty tietokoneestasi. Mainittakoon vielä sekin, että kyseinen kuva on otettu Burger Kingissä eilen illalla. Ruoka ei ollut mistään kotoisin, mutta limsa-automaatilla piti pysähtyä hetkeksi. Tovin harkinnan jälkeen päädyin Sprite zeroon.



Mutta eihän siitä masiinasta niin helpolla eroon päässyt. Mainittakoon, että Sprite Zero Mansikka maistuu samalta, kuin mansikkavichy. Vichy on tosin ehkä paremman makuista.



Illan voi päättää mukavasti uuteen lempiyhdistelmääni - Late night Snackiin kera suolatukkien. Tikkuja nuo eivät ole nähneetkään.




Teitä kaikkia varmasti nyt kiinnostaakin, mikä on ollut mielestäni parasta ruokaa lätäkön tällä puolen. Vastaus löytyy seuraavasta kuvasta.







// Emmi & Elisabeth I <3 Ikea

Ps. Luulin pääseväni helpolla, kun laittaa kuvia. Hah.
Pps. Toivottavasti olitte laihdutuskuurilla kun luitte tämän. Estääkseni mielitekojen syntymisen esitän verkkokalvoillenne viimeiseksi kuvan, joka näin ollen jää viimeisenä mieleenne.


Bon apetit ja hauskaa päivää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti