sunnuntai 18. syyskuuta 2011

TÖÖÖÖÖÖÖT!

Onko se nyt mukava nojata siihen tööttiin joka mutkassa, onko? Onko se mukava töötätä aina kun näkee valkoisia, onko? Onko se nyt mukavaa töötätä kun lähestyy risteystä, onko? Onko se mukava aloittaa tööttäily 5 aamulla ja jatkaa yömyöhään, onko? No kyllähän se tuntuu olevan.

Minua ei kypsytä se, että meitä tuijotetaan, tai että meille huudellaan. Minua kypsyttää se, että joka toinen auto töötillään aiheuttaa sydänkohtauksen. Accran automäärään suhteutettuna joko saan lopullisen slaagin piakkoin, tai sitten en kuole koskaan. Tai sitten vain palaa käpy siemenkotaa myöten.

Autokulttuuri on muutenkin mielenkiintoista, ja olemme tehneet siitä hienoja tutkimuksia. Esimerkiksi sen, että se, kenellä on kallein auto, saa mennä ensin. Ellei tietysti ole käynyt niin, että nelipyöräinen ruostekasa ehtii painaa tööttiä samalla, kun vyöryy risteykseen. Silloin hän on ilmoittanut ajavansa pysähtymättä, eikä muilla ole siihen mitään nokankoputtamista. Paitsi jalankulkijoilla, jotka saavat sydänkohtauksen. Ja piakkoin myös hermoromahduksen.

1 kommentti:

  1. tasa-arvon nimissa alkakaamme toottailla kaikille itseamme ihonvariltaan tummemmille :) se tuntuu olevan tapa... :D

    VastaaPoista