tiistai 15. marraskuuta 2011

Ininää Ghanasta! (15.11.11)


Hahaa, te maanmatoset, posti kulkee myös muille kuin Teman tytöille! Sain siitä nimittäin eilen todisteen, kun UPPSALASTA tuli terveisiä kortin muodossa. Tämä oli mielestäni ilmoitusasian arvoinen seikka, nimittäin nyt näyttää siltä, että Ruotsi johtaa Suomea 0-1.

Tilaamani pakkaset kuuluvat saapuneen viimein Suomeen. Tästä plussaa kyllä. Näin monta kuukautta hyttysiä ilman mainoskatkoja alkaa jo raastamaan mielenrauhaa samaa kyytiä, kuin kynsin ihoani irti! Mainittakoon, että olen myös kurkkuani myöten täynnä hyttysverkkoa. Onhan se ihan kätevä juu, ei tule enempää näitä purempia. Mutta kun se patja on liian lyhyt, ja verkko aina tiellä, eikä sitä voi pieni ihminen heti herättyään olla parhaimmillaan, jotta löytäisi tien verkon alta ulos...

Tosiaan, sähköt ovat nyt olleet teillä tietämättömillä jo 24h. Tai ei nyt aivan tietämättömillä, sillä naapureille kyllä sähköä jaellaan ihan normaalisti. Ja kyllä, lasku on maksettu. Tai prepaidhan sekin on, mutta kuitenkin. Edes Joe-poika-Ghanasta ei tiedä, missä vika. Vian täytyy siis olla suuri. Suurempi, kuin jätekasamme portin pielessä, jota Joe-poika-Ghanasta ei ole saanut jätekyytiin muutamaan viikkoon. Paikalliset hiiret ovat suomalaisen rotan kokoisia, toim. huom!

Tuuletin ei siis toimi. Eikä jääkaappi. Eikä liesi. Täytyy kai kaivaa sisäinen luolanainen voimiinsa ja lähteä metsästämään ruokaa. Papasin paistettu riisi taitaa olla taas ihan hyvä vaihtoehto, näin neljän viikon inhon jälkeen!

// Emmi & Ellu

2 kommenttia:

  1. ehei, suomi ja ruotsi on tasoissa. Unohdit Suomi-paketin laskuista. ;)

    VastaaPoista
  2. Shhshhshhhh, mie koitan motivoida..! xD ;)

    VastaaPoista