lauantai 12. marraskuuta 2011

Selvästi huono päivä (1.11.)


Kevään harjoittelupaikka meni alta, ja vei vielä opinnäytetyöltäkin pohjan mennessään. Lentojen kanssa kikkailu vei omat ja vieraat rahat tililtä. Vatsa on edelleen aivan sekaisin, on ollut jo viikon. Taitaa tulla lääkärireissu. Onneksi on sentään loma.

Kidutettuani naapureita rääkymiselläni totesin, että ehkä tämä vielä iloksi muuttuu. Tein popcornia ja ajattelin katsoa jonkin hyvän elokuvan. Koska englantikiintiöni on jo aika täyttynyt, päädyin suomalaiseen laatutuotantoon.

Katsoin Louhimiehen elokuvan Käsky.

Eikä kyllä tullut yhtään hyvä mieli. Olisihan se nyt pitänyt muistaa, ettei suomalaisessa elokuvassa ole mitään piristävää. Ei piristänyt, vaikka elokuvasta löytyivät kaikki suomalaisen elokuvan kriteerit: kännääminen, tappaminen, paneminen sekä kiroilu. Kumma juttu. Koti-ikäväkin vähän laantui, ja asiat sai oikeaan mittakaavaan – mitä nyt pienistä paluureittiongelmista, minua ei sentään olla lahtaamassa.

// Emmi & Ellu, joka voisi vähän topistautua.

3 kommenttia:

  1. Joo, lol ei ikinä piä kattoo suomalaista elokuvaa jos haluu tulla paremmalle tuulelle! Paitsi poikkeuksena sääntöön Napapiirin sankarit, se on hauska :D Eilen kattelin Rööperi leffaa ja kaikki neljä peruselementtiä kyseisestä leffasta löyty :D Hassua vaa ku ajattelin eilen iha samaa suomalaisista leffoista ja nyt tulin lukee saman täältä!
    Kirjottelin jo Jannallekki että mein pitää treffata kolmistaaki sit, ku ollaan niin pirun kansainvälisiä nyt! :D Koitaha jaksaa siel vaik onkii vähä mutkia matkassa! Sit Suomes ku oot ni joha kelan kanssa tappelu tuntuu iha helpolta :D (katotaaha saanko tän omalla nimellä laitettuu täl kertaa)

    VastaaPoista
  2. Joo, tekniikan ihmelapsi....Kata

    VastaaPoista
  3. Voi ihana Kata.. :DD

    Se oli iha jees leffa, toine varteeotettava on Sooloilua! Se mamma siin on iha paras :D meil on selkeesti yhteys ollu auki tohon aikaan, mitähä muuta informaatioo on vaihettu..? xD

    Nii pitää, iha ehottomasti!! Mis sie viettelet jouluu, myö ollaa Jannan kaa jo varattu Lpr? :D et ehkä eksoottisesti jo kotihoodeilla? ;)

    VastaaPoista